Wykonanie ekspertyzy dotyczącej wpływu na zdrowie konsumenta wartości ołowiu w wodzie pitnej na SUW Galmany w Jaworznie.

Wykonanie ekspertyzy dotyczącej wpływu na zdrowie konsumenta wartości ołowiu w wodzie pitnej na SUW Galmany w Jaworznie.

Zapytanie ofertowe:

„Wykonanie ekspertyzy dotyczącej wpływu na zdrowie konsumenta wartości ołowiu w wodzie pitnej na SUW Galmany w Jaworznie.”

Termin realizacji:

Do dwóch miesięcy od dnia popisania umowy

Miejsce składania ofert:

Ofertę należy przesłać droga e-mailową na adres: sylwia.krecichwost@wodociagi.jaworzno.pl do dnia 22.03.2024 r.  do godz. 12.00 25.03.2024 r. do godz. 10.00

Termin składania ofert:

22.03.2024 r. do godz. 12.00

25.03.2024 r. do godz. 10.00

Osoba kontaktowa:

  • Sylwia Kręcichwost – Główny Technolog Wody

tel. (032) 318-60-25

Wymogi:

Ekspertyza musi być wykonana przez upoważnioną jednostkę badawczą zdrowia publicznego,  instytut naukowy lub uczelnię wyższą zgodnie z art. 28 Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 7 grudnia 2017 r. w sprawie jakości wody do spożycia. (Dz. U. 2017 poz. 2294). 

Wybór najkorzystniejszej oferty nastąpi w oparciu o niżej wymienione kryteria:

  • Cena 100 %
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.

Dodatkowe ciasteczka

Ta strona korzysta z następujących dodatkowych ciasteczek: